19-11
Ulftse Boys VR1 - FC Winterswijk VR1 (zon)
Afbeelding: Zondag VR1 seizoen 2013-2014

Zondag 17 november stond alweer de 6e wedstrijd van het seizoen op het programma voor de zondag-vrouwen van FC Winterswijk . Er moest deze dag gespeeld worden tegen de vrouwen van Ulftse Boys, die op dat moment de 5e plaats op de ranglijst innemen.

Om 14.00 uur werd er in Ulft afgetrapt door de dames van FC Winterswijk waarna er direct een heftige strijdt losbarstte om het eerste doelpunt. Over en weer waren er kansen, maar geen enkele aanval leidde tot een doelpunt. De verdediging van beide teams was sterk en bij een enkele doorbraak stonden de keepsters op het juiste moment op de juiste plaats. De vrouwen uit Ulft waren erg fel in de duels waardoor FC Winterswijk haar eigen spel lastig kon spelen.

Direct na aanvang van de tweede helft werd al duidelijk dat het kwartiertje in de kleedkamer de dames van FC Winterswijk goed had gedaan. Sibel den Hartog kwam in haar spel en daarmee werden er veel kansen gecreëerd. De vrouwen uit Winterswijk wisten hun eigen spel te spelen en tikten de vrouwen van Ulfste Boys een paar keer mooi uit. Na een heftig duel tussen Sibel den Hartog en haar tegenspeelster, sloeg de sfeer in het veld om. De vrouwen uit Ulft waren plots erg gefocust op enkels en alles daarboven, maar de vrouwen van FC Winterswijk lieten zich hierdoor niet beïnvloeden. Na een mooi opgezette aanval scoorde Sibel den Hartog het eerste doelpunt van de wedstrijd. De dames onder leiding van Jozua Johannis wisten uitstekende combinaties te creëren en de pogingen tot een aanval van de vrouwen uit Ulft goed te weren. Na enkele minuten was het dan ook weer Sibel den Hartig die wederom scoorde. Hiermee bracht zij de stand op 0-2 en dat was tevens de eindstand.

De vrouwen van FC Winterswijk namen de 3 punten en daarmee de koppositie mee terug naar Winterswijk.
Aanstaande zondag moeten de vrouwen van FC Winterswijk hun koppositie verdedigen tegen Gendringen VR2.
Kom ze hierbij aanmoedigen vanaf 11.45 uur op het hoofdveld van FC Winterswijk!

Deel dit bericht